TC Denekamp icoon

Maak kennis met ons team

Onze Huisregels

Bij Tandheelkundig Centrum Weerselo hechten wij grote waarde aan het nakomen van afspraken. Dit geldt voor u als patiënt en van ons als zorgverlener.

 

Tevens hebben wij een aantal huisregels opgesteld:
- Afspraak: Graag zien wij dat iedereen op de afgesproken tijd aanwezig is. Komt de afspraak niet uit op het gewenste tijdstip? Meld je dan op tijd af (liefst 24 uur van te voren).
Alle behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

- Acute pijnklachten: Bij acute pijnklachten vragen wij u te bellen tussen 08:00 – 09:00 uur. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog van uw pijn af te helpen.

- Agressie: Agressief gedrag, verbaal of non-verbaal wordt niet getolereerd en heeft uitschrijving tot gevolg.

- Begroting: Mocht u een grote behandeling moeten ondergaan, dan zullen wij een begroting voor u opstellen.

- Eigendommen: Tandheelkundig Centrum Denekamp is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren dan ook om uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.
- Facturen: De facturering gaat via Infomedics. De eerste nota zal u per mail ontvangen, mochten wij deze niet in het systeem hebben staan of zien wij dat de mail niet wordt geopend, dan word deze per post verstuurd.

- Privacy: Gegevens van onze patiënten worden niet doorgestuurd of doorverteld aan derden zonder dat de patiënt hier vanaf weet. Alle informatie blijft binnen de praktijk, tenzij het informatie betreft voor een specialist of huisarts die deze informatie nodig heeft.

- Wijzigingen: Mocht er iets veranderen aan uw persoonlijke gegevens, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.